Prijzen van autobanden vergelijken

Prijzen van autobanden vergelijken

Om er zeker van te zijn dat je niet teveel betaalt voor je nieuwe autobanden is het verstandig om de prijzen van tevoren goed te vergelijken. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is de prijs echter niet heilig en moet je ook letten op de kwaliteit van de autobanden. De prijsvergelijker op onze website maakt ook gebruik van een filter. Hiermee kan je direct de juiste autoband kunt vinden. Dit doe je door de maat, het merk en model in te voeren. Vervolgens kan je tussen de getoonde autobanden een product binnen het budget vinden.

Het winter(banden) seizoen komt er weer aan

De zomer is nog nauwelijks voorbij maar we merken alweer dat de temperaturen behoorlijk dalen. Het wordt daarom ook weer tijd om na te denken over winterbanden voor je auto. Net als het vergelijken van normale autobanden, levert ook het vergelijken van winterbanden voor je auto al snel voordeel op. Selecteer de juiste autobanden voor de winterperiode in onze catalogus en vergelijk de prijzen.

Je banden direct laten monteren door een expert

Als je auto ook toe is aan nieuwe banden, dan kan je bij Oponeo rekenen op complete service inclusief de montage van je nieuwe banden. Door samenwerkingen met meer dan 300 montagepunten in Nederland kunnen we je snel en voordelig van dienst zijn. Combineer dit met een snelle service en gratis bezorging van de autobanden op het montagepunt, en je kan weer vlug en veilig de weg op met een nieuw setje autobanden!