auto-lease

Waarom een auto leasen?

Veel mensen kiezen voor een auto leasen. Zo heb je geen eenmalige kostenpost maar juist een vast maandelijks bedrag. Neem bijvoorbeeld het aanbod op Privateleaseaanbod.nl. Hier vind je auto’s van met een contract van 12 – 60 maanden tegen gunstige leasetarieven. Ook heb je naast die maandelijkse lasten geen last van bijtelling kosten. Dit bespaart je op de lange termijn een aanzienlijk bedrag. Een lease contract is wel een maandelijkse verplichting waarbij een BKR toets een van de vereisten is.

Renault i.c.m. private lease contract

Een Renault leasen is makkelijk en snel gedaan. Renault is al een begrip in de automarkt sinds 1898. Ze hebben van 4×4 wagen tot aan een grote verhuisbus. Ook zijn er diverse elektrische modellen van Renault. Hierdoor maak je gebruik van stroom wat goedkoper is al benzine. Bij een private lease contract van Renault is de verzekering en onderhoudskosten al inbegrepen in de prijs. Ook wegenbelasting en afschrijving zijn in de prijs inbegrepen.

Wat zijn de lease mogelijkheden?

Privateleaseaanbod biedt auto’s aan in verschillende soorten en maanden. De gemiddelde contractduur van deze auto’s ligt tussen de 12 en 60 maanden. Er is een model voor iedereen van boodschappenwagen tot bus. Ook zijn er verschillende merken te vinden op de website waaronder het Franse Renault. De voordelen van een private lease contract zijn geen bijtelling en verzekering en onderhoudskosten zijn inbegrepen. Dan heb jij weer tijd om onbezorgd op de weg te zitten!

Voordelen van een auto leasen

Naast de financiële voordelen die een auto leasen biedt werk je ook mee aan een duurzamer milieu. Via de leasemaatschappij wordt alles geregeld van belastingzaken tot onderhoudskosten. Jij hebt voor een vast bedrag per maand een auto en bijna geen onverwachte kosten. Vaak ben je ook nog eens all risk verzekerd via de aanbieder. Het is vaak vele malen voordeliger dan een nieuw auto te kopen tegen een eenmalige vergoeding.